iPhone 13 Panserglas

Hvis du leder efter den stærkeste og mest holdbare skærmbeskyttelse til din nye iPhone 13, skal du ikke lede længere end til Belkin UltraGlass. Denne førsteklasses glasskærmbeskytter er fremstillet med tysk teknologi og er op til 2 gange stærkere end skærmbeskyttere af hærdet glas. Den er også kemisk forstærket gennem en dobbelt ionudvekslingsproces for at give overlegen stødbeskyttelse. Så du kan være sikker på, at din iPhone-skærm er godt beskyttet mod fald og andet hverdagsslitage.

 

Op til 2 x stærkere end hærdet glas

En helt ny type glasanvendes lithiumaluminiumsilikat (LAS) til at fremstille Belkin UltraGlass. LAS forbedrer glassets styrke og fleksibilitet og gør det utroligt ridsefast. Og fordi Belkin UltraGlass er så stærkt, kan det modstå fald fra dobbelt så høj højde som almindeligt hærdet glas.

Kemisk forbedret for overlegen stødbeskyttelse

Belkin UltraGlass gennemgår en dobbelt ionudvekslingsproces, der gør det hårdere og mere modstandsdygtigt over for stødskader. Så din iPhone-skærm bliver bedre beskyttet mod revner og splintringer.

Oleofobisk belægning afviser fingeraftryk og pletter

En oleofobisk belægning på Belkin UltraGlass hjælper med at holde din skærm ren ved at afvise fingeraftryk og pletter. Så du behøver ikke at bekymre dig om din skærm bliver hurtigt beskidt.

Boblefri installation

Takket være en avanceret klæbeteknologi klæber Belkin UltraGlass glat og nemt fast på din skærm. Og da der ikke er nogen væske involveret, er der ingen risiko for, at bobler bliver fanget under glasset.

Bredt udvalg af kendte mærkevarer

Hos Panserglastilbud.dk har vi har samlet et bredt udvalg af kendte mærker, så du kan finde den perfekte skærmbeskytter til dine behov. Du kan vælge mellem Belkin, Otterbox, Speck og mange flere.

Kompatibilitet

Belkin UltraGlass er kompatibel med følgende iPhone-modeller:

– iPhone 13

– iPhone 13 Pro

– iPhone 13 Pro Max

Her er det nemlig kun det allerbedste, der er godt nok, og vi har derfor nøje håndplukket vores sortiment af forskellige produkter, så vi altid kan leve op til dine forventninger. Når det kommer til gode tilbud, forsøger vi også at imødekomme vores kunders behov og ønsker ved at skabe et så varieret og lækkert univers af tilbud som muligt. Der er noget for enhver smag, og du kan bladre rundt i et bredt udvalg af mærker til ham, hende eller børnene.

Du kan finde iPhone 13 beskyttelsesglas her!