Artikler

Hos panserglastilbud.dk har vi et stort udvalg af artikler, og udvalget bliver hele tiden større i takt med, at vi bliver klogere på hvad vores kunder efterspørger. Panserglastilbud.dk samarbejder med en række danske webshops, der har en bred vifte af forskellige produkter i deres egne webshops. Ud fra disse store mængder af meget varierende produkt, udvælger vi nøje hvilke produkter, som vi ønsker skal tilbydes til vores danske kunder.

Bedste Pris På iPhone 13 Panserglas

iPhone 13 Panserglas

Hvis du leder efter den stærkeste og mest holdbare skærmbeskyttelse til din nye iPhone 13, skal du ikke lede længere end til Belkin UltraGlass. Denne førsteklasses glasskærmbeskytter er fremstillet med tysk teknologi og er op til 2 gange stærkere end skærmbeskyttere af hærdet glas. Den er også kemisk forstærket gennem en dobbelt ionudvekslingsproces for at give overlegen stødbeskyttelse. Så du kan være sikker på, at din iPhone-skærm er godt beskyttet mod fald og andet hverdagsslitage.

 

Op til 2 x stærkere end hærdet glas

En helt ny type glasanvendes lithiumaluminiumsilikat (LAS) til at fremstille Belkin UltraGlass. LAS forbedrer glassets styrke og fleksibilitet og gør det utroligt ridsefast. Og fordi Belkin UltraGlass er så stærkt, kan det modstå fald fra dobbelt så høj højde som almindeligt hærdet glas.

Kemisk forbedret for overlegen stødbeskyttelse

Belkin UltraGlass gennemgår en dobbelt ionudvekslingsproces, der gør det hårdere og mere modstandsdygtigt over for stødskader. Så din iPhone-skærm bliver bedre beskyttet mod revner og splintringer.

Oleofobisk belægning afviser fingeraftryk og pletter

En oleofobisk belægning på Belkin UltraGlass hjælper med at holde din skærm ren ved at afvise fingeraftryk og pletter. Så du behøver ikke at bekymre dig om din skærm bliver hurtigt beskidt.

Boblefri installation

Takket være en avanceret klæbeteknologi klæber Belkin UltraGlass glat og nemt fast på din skærm. Og da der ikke er nogen væske involveret, er der ingen risiko for, at bobler bliver fanget under glasset.

Bredt udvalg af kendte mærkevarer

Hos Panserglastilbud.dk har vi har samlet et bredt udvalg af kendte mærker, så du kan finde den perfekte skærmbeskytter til dine behov. Du kan vælge mellem Belkin, Otterbox, Speck og mange flere.

Kompatibilitet

Belkin UltraGlass er kompatibel med følgende iPhone-modeller:

– iPhone 13

– iPhone 13 Pro

– iPhone 13 Pro Max

Her er det nemlig kun det allerbedste, der er godt nok, og vi har derfor nøje håndplukket vores sortiment af forskellige produkter, så vi altid kan leve op til dine forventninger. Når det kommer til gode tilbud, forsøger vi også at imødekomme vores kunders behov og ønsker ved at skabe et så varieret og lækkert univers af tilbud som muligt. Der er noget for enhver smag, og du kan bladre rundt i et bredt udvalg af mærker til ham, hende eller børnene.

Du kan finde iPhone 13 beskyttelsesglas her!

Har du en telefon, der har brug for beskyttelse?

Panserglas og skærmbeskyttere er den perfekte måde at beskytte din enhed mod ridser, snavs og skader. Du kan vælge fra vores store udvalg lige her på siden. For at sikre dig, at din telefon er helt beskyttet, kan du udstyre den med et interessant mobilcover. Se denne enkle guide, som vi har sammensat for at hjælpe dig med at vælge den bedste skærmbeskytter til din enhed, men glem ikke at opdage vores andre produkter og tjenester!

Vi tilbyder gratis forsendelse på alle ordrer over 300 kr, så du behøver ikke at bekymre dig om at betale ekstra gebyrer eller håndtere lange ventetider, når du bestiller online. Vores skudsikre glas er blevet testet af U.S. Army Corps of Engineers, så du ved, at det vil stå imod alt, hvad der bliver kastet efter det! Og hvis der sker noget, mens du bruger et af vores produkter, tilbyder vi en livstidsgaranti, så du aldrig behøver at betale for reparationer igen! Få din i dag, før de bliver udsolgt!

Klik her nu og kom i gang med at shoppe panserglas og skærmbeskyttere i dag!

Er du på udkig efter en ny Panserglas til din telefon?

IPhone er den mest elskede smartphone i verden. Den er fyldt med funktioner, der gør hverdagen nemmere, mere underholdende og mere produktiv. Det er den perfekte enhed for alle, der ønsker at gøre mere med deres telefon. Og nu fås den i to størrelser – så der er en iPhone til alle.
Du kan bruge din finger til hurtigt at stryge mellem apps eller zoome ind på fotos, så alt føles flydende og naturligt på denne større skærm. Med kun én hånd kan du nemt nå indholdet øverst på skærmen uden at justere dit greb eller skifte hånd. Du vil ikke finde en anden enhed som denne på markedet i dag. Det er ikke bare et fantastisk produkt, men også en utrolig oplevelse, som du kan få hver dag i dit liv.
Køb beskyttelsesglas til din iPhone i dag! Panserglas tilbud